Preview Mode Links will not work in preview mode

Fjärde Perioden

Apr 1, 2020

Det är dags att summera säsongen och se om Frölunda får godkänt eller inte med en seger i CHL och en sjundeplats i SHL:s grundserie.

Förutom säsongsummering, framåtblick och en liten koll på truppen blir det även snack om Ryan Lasch som trots allt kan bli kvar i Frölunda.


Mar 4, 2020

Johan Sundström är veckans gäst i Fjärde Perioden. Då blir det givetvis snack om varför han vände hem till Frölunda, kärleken till klubben som är den enda han representerat i Sverige, närheten till familjen, jakten på nya titlar och självklart en hel del annat.

Som tiden som proffs i Kina och Shanghai.
–...


Feb 27, 2020

Det har blivit dags för Theodor Lennström att gästa oss och då blir det en hel del snack om lyftet som han fått i Frölunda efter tuffa tiden i Karlstad. Det blir snack om ett CHL-guld, en bruten tumme och hans karriär.
En karriär som kunde ha slutat innan den ens hunnit börja om det inte vore för Theodor...


Feb 19, 2020

Roger Rönnberg är den överlägset mest framgångsrike tränaren i Frölundas historia. När hans kontrakt går ut efter säsongen 2022-23 har han varit i klubben i nio år.

För att bryta ett kontrakt – det finns inte på kartan för tränaren som inte utesluter en längre framtid i Frölunda än så.


Feb 12, 2020

Samuel Fagemo är veckans gäst i "Fjärde Perioden". Då blir det en hel del snack om talangens jakt på NHL-spel för Los Angeles Kings, tiden i Frölunda, hans redan nu väldigt framgångsrika karriär och familjens stöd.