Preview Mode Links will not work in preview mode

Fjärde Perioden

Oct 30, 2019

Förra säsongen blev det guld i både CHL och i SHL. Den här säsongen är Frölunda vidare till slutspel i CHL och toppar grundserien i SHL. Det finns med andra ord anledning för klubbens ordförande, Mats Grauers, att vara nöjd.

Men det finns särskilt en punkt där det stormat kring klubben. Sponsoravtalet med...


Oct 23, 2019

Den här veckan är det fansens nya kelgris i Frölunda som gästar Fjärde Perioden. Givetvis pratar vi om Niklas Rubin som på rekordtid fått supportrarna att sjunga hans namn.

Då blir det snack om mental rådgivning, den blytunga säsongen i Luleå, lyftet i Frölunda och självklart även en hel del om att nu få...


Oct 18, 2019

Veckans avsnitt gästas av ingen mindre än Johan Mattsson. Målvakten som snabbt blivit en publikfavorit i Göteborg och i våras fick fira både guld i CHL och SHL.

I podden blir det snack om att livet inte bara är en dans på rosor. Johan Mattsson berättar om sin tunga vår där allt egentligen hände på en och...


Oct 9, 2019

I det femte avsnittet av "Fjärde Perioden" är det sportchefen Fredrik Sjöström som gästar podden. Då blir det snack om hans 489 matcher i NHL.

Det blir snack om när han nobbades av Frölunda för att återvända och om hur han fick sparken av klubben som spelare.

Det blir även snack om hans nuvarande uppdrag och...


Oct 2, 2019

Knappt någon i Göteborg hade hört talas om Anders Grönlund för ett år sedan. Från Pantern i Hockeyallsvenskan hittade Frölunda sin nye back efter att guldhjälten Elias Fälth tackade nej till ett kontrakt med klubben – där lönen var på tok för låg.

Det blev räddningen för Anders Grönlund.

Första...